2048 door Gabriele Cirulli

2048 door Gabriele Cirulli 1.0.0

De puzzelgame van dit moment komt uit Italië

2048 door Gabriele Cirulli is de officiële app van het bekende spelletje 2048. Nu kun je deze verslavende en populaire puzzel eindelijk ook op je iPhone spelen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • De hitpuzzel van nu
  • Verslavende logica
  • Eenvoudig om te spelen
  • Niet genoeg van te krijgen
  • Twee spannende spelmodi

TEGEN

  • Niets noemenswaardigs

Excellent
9

2048 door Gabriele Cirulli is de officiële app van het bekende spelletje 2048. Nu kun je deze verslavende en populaire puzzel eindelijk ook op je iPhone spelen.

Wat is het doel van 2048?

2048 door Gabriele Cirulli test je puzzelskills flink op de proef. Zet de cijfers die aan elkaar gelijk zijn bij elkaar (2,2; 4,4; 8,8; enzovoort) om zo uit de komen op het magische nummer 2048.

Je veegt het scherm naar beneden, naar boven, naar links en naar rechts om de blokken te verschuiven en de perfecte strategie te bepalen. In eerste instantie lijkt het ingewikkeld, maar het spel is erg toegankelijk, zonder saai of repetitief te worden.

2048 door Gabriele Cirulli heeft alle elementen van een succesvol spel: eenvoud, snelheid, intrigerende logica en een voortdurende uitdaging.

Met deze iPhone-versie kun je naast de klassieke game mode ook de zogenaamde Time Trial spelen, waarbij je zo lang mogelijk moet overleven.

Moeilijk om neer te leggen

Naast een uitstekende gameplay heeft 2048 door Gabriele Cirulli ook een gebruiksvriendelijkheid waar je u tegen zegt. De besturing is zo simpel als het maar zijn kan: je hoeft alleen maar in één van de vier richtingen te vegen om te spelen.

Winnende eenvoud

De graphics van 2048 door Gabriele Cirulli zijn niet erg bijzonder. En dat is helemaal niet erg, want zo vestig je je aandacht des te beter op de puzzel zelf. Geen geluiden, geen muziek. Alleen jij en het speelveld.

Succesverhaal uit Italië

Breinbrekers, puzzels en raadsels. Ze zijn niet alleen geliefd bij Italianen, maar over de hele wereld. 2048 door Gabriele Cirulli is dus niet alleen in zijn thuisland, maar overal een grote hit. Installeer 2048 en je weet waarom. Maar pas op, voor je het weet zit je uren aan je smartphone gekluisterd!

Meeste downloads Strategiespellen voor Iphone

Meer
2048 door Gabriele Cirulli

Download

2048 door Gabriele Cirulli 1.0.0

Beoordelingen about 2048 door Gabriele Cirulli